Calculator Medie Facultatemedie ponderata note si credite

Calculator medie facultate calculeaza media semestriala si anuala la facultate ca medie ponderata intre note si credite.

Calculator Medie Facultate medie ponderata credite si note
Nr.MaterieNotaCredite
1
2
3
4
5
6
Scoate Materie Adauga Materie

Medie

10

Noi iti recomandam browserul Google Chrome pentru a avea acces la cele mai noi tehnologii web si cele mai bune performante.

Instaleaza aplicatia Calculator Medii si acceseaza rapid acest calculator de pe ecranul tau. Acest calculator este o aplicatie web progresiva, ceea ce inseamna ca poate fi instalata atat pe smartphone cat si pe PC.

Felicitari aplicatia Calculator Medii este instalata. Acum poti accesa rapid acest calculator direct de pe ecranul tau atat online cat si offline.

Aplicatia se instaleaza in cateva secunde. Browserul iti arata in bara de notificare stadiul instalarii. Noi iti recomandam browserul google chrome pentru cele mai bune performante.

In meniu sau mai jos pe aceasta pagina, gasesti mai multe calculatoare foarte interesante si utile.

Calculator Medie Facultate Descriere

CALCULATOR MEDIE Facultate | Medie Ponderata Note Credite | STARTCALC
Calculator Medie Facultate

Majoritatea facultatilor calculeaza media semestriala sau anuala, a fiecarui student, ca o medie ponderata a notelor si creditelor, pentru fiecare materie.

Acest calculator doreste a va ajuta sa faceti calculul mediei pentru facultate, anuala sau semestriale, mai usor, simplu si rapid.

Cum se calculeaza media facultate

Introduceti numele materiei, nota si creditele corespunzatoare pentru fiecare materie in parte. Adaugati numarul dorit de materii. Calculul se realizeaza in timp real la orice modificare.

Medie calculata cu doua zecimale exacte, fara rotunjire.