Calculator Medie Facultate Avansatmedie ponderata cu medie aritmetica

Unele facultati calculeaza media semestriala ca o medie aritmetica dintre media aritmetica a notelor si media ponderata dintre note si credite.

Calculator Medie Facultatemedie ponderata cu medie aritmetica
Nr.MaterieNotaCredite
1
2
3
4
5
6
Scoate Materie Adauga Materie

Medie

FinalaAritmeticaPonderata

Noi iti recomandam browserul Google Chrome pentru a avea acces la cele mai noi tehnologii web si cele mai bune performante.

Instaleaza aplicatia Calculator Medii si acceseaza rapid acest calculator de pe ecranul tau. Acest calculator este o aplicatie web progresiva, ceea ce inseamna ca poate fi instalata atat pe smartphone cat si pe PC.

Felicitari aplicatia Calculator Medii este instalata. Acum poti accesa rapid acest calculator direct de pe ecranul tau atat online cat si offline.

Aplicatia se instaleaza in cateva secunde. Browserul iti arata in bara de notificare stadiul instalarii. Noi iti recomandam browserul google chrome pentru cele mai bune performante.

In meniu sau mai jos pe aceasta pagina, gasesti mai multe calculatoare foarte interesante si utile.

Descriere Calculator Medie Facultate Avansat

CALCULATOR MEDIE Facultate | Medie Ponderata si Aritmetica | STARTCALC
Calculator Avansat Medie Facultate

Medie Ponderata plus medie Aritmetica

Unele facultati (ex.UMF Cluj) calculeaza media finala cu 50% media ponderata + 50% media aritmetica. Facand un joc de cuvinte, o medie aritmetica dintre media aritmetica a notelor si media ponderata a notelor si creditelor. Acest calculator va ajuta sa va faceti calculul mediei anuale sau semestriale la facultate mai usor. Introduceti numele materiei nota si creditele corespunzatore pentru fiecare materie in parte.

Medie calculata cu doua zecimale exacte, fara rotunjire.